Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

YOPE

A YOPE egy olyan bőrápolási márka, mely bőr- és környezetbarát összetevőket és különleges karakterű, természetes illatot rejt kozmetikumaiban. A márka hitvallása, hogy olyan fenntartható, mindennapos bőrápoló termékeket gyártson, mely örömet is okoz amellett, hogy azokat hatékonyak is egyben!

Formuláinkat kozmetikusokkal és bőrgyógyászokkal konzultálva tervezzük. A kiválasztott növényi hatóanyagokat és a csakis szükséges minimális hordozó-összetevőket használjuk fel, hogy gyengéd, mégis hatékony, kellemes illatú és kérdéses anyagok nélküli, valamint tápláló természetes kivonatokban gazdag termékeket hozzunk létre.

A terméktől függően természetes olajokat és vajakat alkalmazunk, ugyanakkor hasznos növényi kivonatokat, nyugtató összetevőket, például glicerint és allantoint, enyhe tisztító alapanyagokat, bőrbarát felületaktív hatóanyagokat vagy természetes citromsavat tartalmaznak. Számos termékünk Ecocert tanúsítvánnyal rendelkezik.

Az összes YOPE termék kíméletes, biztonságos a gyermekek és az érzékeny bőrű emberek számára is!

természetes, minimálisan feldolgozott összetevők | vegán | állatkísérlet-mentes | újrahasznosítható csomagolás | 100% PET műanyag flakonok

Az oldal tetejére
Olcsóbbat.hu Olcsóbbat.hu – Spórolni tudni kell
Árukereső.hu Árukereső.hu