Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Összhangban a természettel!

Összhangban a természettel!
A MÁDARA különleges kapcsolatot ápol a természettel, az ősi tudást ötvözi a huszonegyedik század ismereteivel és technológiájával. A MÁDARA vallja, hogy a sejtek szintjén a növények és az emberek nagyon hasonlóak. A natúr kozmetikumok azért tudnak annyira hatékonyak lenni, mert ugyanazt a nyelvet beszélik, mint a bőrünk vagy bármelyik sejtünk.

A Lettországból származó MÁDARA a Baltikum erejét hozza el Neked.

A balti ország 60 százalékát jelenleg is erdők borítják, lakói rengeteg, érintetlen, ősi erőkben dúskáló réttel büszkélkedhetnek. A nyughatatlan és vad balti éghajlat, rideg telével, hosszú őszével, késői tavaszával és rövid nyarával, az évszázadok során egyedülálló növényzetet eredményezett.

A balti növényzet megtanult túlélni a zord körülmények között és kihasználni minden apró napsugarat. A gyorsan elillanó északi nyarak során, a növények minden energiájukkal a rövid virágzási időszakra koncentrálnak, ezáltal az aktív hatóanyagok egyedülálló koncentrációban találhatók meg bennük. Ez az oka annak, hogy a balti növényekből származó kivonatok különösen erősek és hatékonyak. A MÁDARA éppen ezért tud olyan egyedülálló kozmetikumokat gyártani, amelyeknek nincs párja.  

Merülj el a MÁDARA csodálatos világában és látogass el webshopunkba:

https://www.aloebeauty.hu/markak-374/madara-385 

Az oldal tetejére
Olcsóbbat.hu Olcsóbbat.hu – Spórolni tudni kell
Árukereső.hu Árukereső.hu