Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LR Partner program az AloeBeauty-val

LR Partner 30% Törzsvásárlói kedvezmény

Üdvözöllek!

Szabó-Vágner Rita vagyok, az AloeBeauty.hu tulajdonosa és egyben LR Partner. 

Édesanyaként legfontosabb számomra a családom egészsége. Célom, hogy az LR kiváló minőségű, német termékeit minél több emberrel megismertethessem, és minél több háztartásba eljuttassam.

Ehhez szeretnék felajánlani Neked egy LR Partner Törzsvásárlói lehetőséget, ami kb. 30% kedvezményt jelent1, minden vásárlásod összegéből havi díjak és kötöttségek nélkül. Ennek csupán egy egyszeri, 19.990,- Ft értékű első vásárlás a feltétele, ezután értékhatár nélkül vásárolhatsz kedvezményesen közvetlen az LR-től. Természetesen a 30% kedvezmény már az első vásárlás termékeire is vonatkozik. 

Ha számodra is fontos a saját és családod egészsége, és szeretnél minőségi étrend-kiegészítőket és kozmetikumokat használni, akkor ez egy páratlan lehetőség számodra. 

Az LR az egészség megőrzés német szakértője!

 Szeretnék regisztrálni LR Partnernek a kedvezményekért

 

Fizess elő az egészségedre!  LR Egészségprogram havi előfizetési lehetőség LR Partnerek számára 

 

-Legjobb ár garancia: 25% extra kedvezmény a Partner árból
-Ingyenes házhoz szállítás minden hónapban
-Garantált értékes hűségajándékok a 4., 7. és a 10. hónapban (folytatás esetén minden harmadik hónapban) 

Egészségprogram előfizetés keretében megrendelhető termékek: 

 

-Maximális kényelem, nem igényel ismételt rendelést, a kiválasztott Egészségprogram termékei automatikusan, ingyenesen kiküldésre kerülnek minden hónapban.
-Egészségprogram változtatás: Az Egészségprogram típusa mindig a következő hónapra vonatkozólag változtatható a tárgyhónap 7. napjától a tárgyhó utolsó napjáig (éjfélig)
-Extra rendelések: kizárólag a www.lrservice.hu Online Rendelési Felületen küldhetők be minden hónap 7-től a hónap utolsó napjáig (éjfélig). Az aktív Egészségprogram előfizetéssel rendelkező Partnerek kedvezményes szállítási díjjal tudnak rendelni, minden 10.000 Ft-ot meghaladó rendelésüket ingyen szállítjuk (mennyiségi korlátozás nélkül). 

-Lemondás: A 4. hónap után bármelyik hónapban lemondható írásban (a következő teljes hónapra vonatkozólag)

-A Partner a termék átvételkor fizeti az aktuális havi Egészségprogram előfizetését készpénzzel vagy bankkártyával a futárnál, a termékek pontjai is az aktuális hónapra lesznek jóváírva.

Fokozd az ivógélek hatását és válassz új Egészségprogram előfizetésed mellé nagyszerű ajánlataink közül! 

Ezeket a 3+1-es termékeket az általad kiválasztott Egészségprogram előfizetés mellé, kiegészítő termékként kapcsolhatod hozzá. 

Regisztrálj most és élvezd az előnyeit hosszú távon! 

 Szeretnék regisztrálni LR Partnernek

 

 

Ha a termékek fogyasztásán, használatán kívül az LR üzleti lehetősége is érdekel, akkor olvasd el az alábbi gondolatokat is. 

 

Az LR márka Európa egyik legismertebb, közvetlen a vásárlónak értékesítő vállalata. Étrend-kiegészítő és szépségápolási termékei kiváló minőségűek, valamint üzleti lehetőségei páratlanok. Ezért az LR Health & Beauty Európa egyik legdinamikusabban fejlődő vállalata. Soha nem látott tempóban nő az igény kiváló termékeinkre és egyedülálló üzleti megoldásunkra. 

 

Miért kezdtem el foglalkozni az LR termékeivel?

Mikor az LR termékeit megismertem, saját egészségügyi problémámra is kerestem a megoldást. Sok éve szenvedek migrénes fejfájástól, és úgy éreztem eljött az a pont, amikor szeretnék felhagyni a kezeléssel, és inkább a prevencióra, megelőzésre szeretnék koncentrálni. Egészséges szerettem volna lenni. Pár hét alatt éreztem, hogy végre megtaláltam azt a természetes segítséget, amire szüksége van a szervezetemnek. Emellett egyre jobban érdekelt az LR márka ajánlata. Jobban belemélyedve elhatároztam, hogy megtaláltam azt a termékkört és márkát, amivel hosszútávon szeretnék foglalkozni.

Mivel nekem csak pozitív tapasztalatom van, így ajánlottam a családtagjaimnak is, és annyira bíztam a termékekben, hogy a pár hónapos fiamnál is elkezdtem használni a neki való krémeket, vitamint és ivógélt. Nem okozott csalódást a márka, így már nemcsak családi körben, de ismerősöknek is meséltünk a termékekről. Ezután pedig már tudatosan ajánlottam a termékeket, és az LR kínálta páratlan üzleti lehetőséget is. Ár-érték arányban verhetetlen termékek, német minőség és egy páratlan üzleti lehetőség, amely mindenképp meggyőzőtt és a mai napig sem okozott csalódást.

A családom egészsége és a biztos anyagi háttér, számomra ezt jelenti az LR. 

lr-csapat

Folyamatos kapcsolattartással segítem munkádat, ingyenes online vagy telefonos konzultáció keretén belül megbeszéljük a következő hetek teendőit. Termékek sokoldalú felhasználásában, ajánlásában, előnyeinek hangsúlyozásával segítem értékesítő tevékenységed. Minden információt megadok, hogy eligazodj az LR ingyenes online business felületén, és tanácsokkal látlak el a marketing anyagokat illetően. Szívesen megosztom veled minden eddigi tudásomat, tapasztalatomat, hogy közösen sikert sikerre halmozzunk az elkövetkezendő években.

Bármilyen kérdésben szívesen állok rendelkezésedre!

Légy része Te is egy nagyszerű csapatnak!

Csatlakozz hozzánk tanácsadónak!

Jelentkezz most, hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot és minden kérdésedre válaszolunk! 

 

Miért érdemes velünk dolgozni?

 

Olvasd végig az alábbi célokat, és gondold át, hogy számodra mi az igazi motiváció: 

- Jövedelemkiegészítésre vágysz? Kockázatmentes saját vállalkozásban gondolkodsz? Célod az anyagi függetlenség? Az LR-nél teljes vagy részmunkaidőben, fő- vagy mellékállásban értékesítesz kiváló minőségű termékeket befektetés, és kockázat nélkül. 

- Otthonról végezhető munka? Saját időbeosztás? Több szabadidő? Itt Te döntöd el, hogy mikor, hol és kivel akarsz dolgozni.

- 30% kedvezménnyel megvásárolni az LR termékeit. Valamint csomag ajánlatok extra 25% kedvezménnyel, ingyenes házhoz szállítással, hűségkedvezménnyel.

- Gondoskodás a szeretteid egészségéről

- Új kapcsolatok építése

- Tanulás, fejlődési lehetőség

- Elismerés, megbecsülés

- Céges autó

 

Az LR által kínált üzleti lehetőségről: 

 

- Átlátható, korrekt BÓNUSZ rendszer - Az LR a termékek forgalmazása, ajánlása után származó jövedelmet fordítja vissza Partnerei számára. Egyszerű, kiszámítható bevétel, melynek nyomon követésére egy profi weboldalt is biztosítanak számodra. 

- FAST TRACK Ösztönző Program  - Érj hihetetlen sebességgel a karrierlétra csúcsára! 

Egy hatalmas üzleti lehetőség az újonnan belépő LR Partnerek számára.  A regisztrációdat követő 3 hónapon belül érd el az első üzleti szintet, és a tiéd lehet havi minimum 75 000, 150 000, 300 000 vagy akár 375 000 Ft-os jövedelem is egy éven keresztül. 

 

Regisztrálok!

- AUTÓPROGRAM - az LR-nél nem csak ígéretek vannak, hanem valóban átadott vadonatúj autók is. Így szert tehetsz egy új Volkswagenre, vagy üzleti szinteket haladva Mercedesre is.

 

 

- Német minőség - a Made in Germany minősítés garancia a magas minőségre. Az LR aloe vera termékeinek fejlesztése és gyártása Európa egyik legmodernebb aloe vera gyártóüzemében történik. A termékek független, nemzetközileg elismert minőségi tanúsítványokkal (SGS Institut Fresenius, IASC, Dermatest) is rendelkeznek.


 

 

- Stabil, tőkeerős cég - Az LR 36 éve van jelen a piacon. Világszerte folyamatosan növekvő, nemzetközi értékesítési hálózatot épített ki, így az LR a világ legnagyobb aloe vera termék gyártójának számít. 

- Folyamatos elismerések, díjazások 

- Kiemelkedő minőségű marketing anyagokat biztosít számodra, melyekkel még egyszerűbb a termékek bemutatása. 

 

Tanácsadó leszek

 

Vágj bele Te is és légy LR Partner az AloeBeauty-val!

 

A kedvezmény mértéke termékenként eltérő lehet. 

Az oldal tetejére
Olcsóbbat.hu Olcsóbbat.hu – Spórolni tudni kell
Árukereső.hu Árukereső.hu