Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási tájékoztató

Webáruházunk megrendeléseit Magyarország területén a GLS és az MPL Futárszolgálat munkatársai szállítják házhoz. Valamint van lehetőség MPL Postán maradó csomag feladására, MPL Posta Pontra és MPL csomagautomatába való rendelésre. Csak magyarországi címre áll módunkban kiszállítást vállalni!

A csomag feladása előtt a megrendelés feldolgozásáról a Vásárlót e-mailben értesítjük. A pontos kézbesítési időpontról a száálító cég SMS-ben/e-mailben küld értesítést a rendelés leadásakor megadott telefonszámra/e-mail címre. Kollégáink az áruház ügyfélszolgálati számán NEM tudnak információt adni a kiszállítás pontos időpontjáról.

A kiszállításokat munkanapokon (hétfőtől péntekig) 8 és 17 óra között végzik. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. Figyelem! A szállítást olyan helyre kérje, ahol mindig tartózkodik valaki, aki tud a csomag érkezéséről. Ha a kiszállítás háromszori próbálkozás ellenére is sikertelen, az addigi és az újbóli kiszállítások díjat, valamint az addig viselt többletköltséget a Vásárlóra terheljük!

GLS – Flex Delivery Service/ Rugalmas kézbesítés szolgáltatással küldjük a csomagodat, ez a GLS szolgáltatás automatikusan 3 kézbesítési kísérletet biztosít az ügyfél számára, természetesen a Flex Delivery Service díját is mi álljuk! Ennek a szállítási módnak a különlegessége még, hogy a címzett kérhet új kiszállítási dátumot, megadhat egy új címet vagy átirányíthatja a csomagját egy GLS CsomagPontba.

A GLS SMS-ben vagy e-mailen értesíti a címzettet a csomagszállítás megrendelését követően. A második SMS/email értesítőt a kiszállítás napjának reggelén küldik, itt már a futár számát és egy 3 órás időablakot is megad a GLS az ügyfélnek. Ha esetleg sikertelen volt az első kézbesítési kísérlet, az ügyfél kap egy értesítést, amelyben újabb kiszállítási módot választhat. Szükség esetén van egy harmadik kézbesítési lehetőség is.

A szállítás időpontja a csomagfeladást követő munkanap.

Csomagjaikat kérhetik GLS Csomagpontra is. 

Az oldal tetejére
Olcsóbbat.hu Olcsóbbat.hu – Spórolni tudni kell
Árukereső.hu Árukereső.hu